Detachering

VBOT detachering heeft een eigen kijk op het invullen van vacatures. Uiteraard kunnen wij net als andere bureaus werkzoekenden koppelen aan vacatures bij bedrijven. Toch is er een verschil!

VBOT kijkt samen met het bedrijf naar de vacature, de wensen en de toekomst van de betreffende functie. In veel branches zijn bepaalde functies moeilijk in te vullen. VBOT onderzoekt waarom dit een probleem is en haakt daar op verschillende manieren op in. Dit kan zijn door een aanvullende of aangepaste opleiding aan te bieden of door het aantrekkelijk maken van de functie. Hoe wij dit doen is afhankelijk van de branche. Wij hebben die hierbij uiteraard nodig en ook het UWV of de gemeente wordt in veel van deze processen betrokken.

Door het samenwerken met de verschillende branches en het gebruik maken van hun expertise, lukt het ons om potentiele medewerkers te enthousiasmeren en te binden aan de bedrijven. 

De oplossingen die VBOT biedt zijn oplossing voor de lange termijn. Wanneer het nodig is om een aanvullende of misschien wel een nieuwe training of opleiding te ontwikkelen, dan heeft de branche daar een grote rol in. In samenwerking met VBOT gaan bedrijven zelf bepalen wat belangrijk is met betrekking tot verschillende functies, aan welke eisen nieuwe medewerkers moeten voldoen of waar zij in moeten worden bijgeschoold.

Wij bieden tal van oplossingen en mogelijkheden die allemaal gericht zijn op de specifieke bedrijven of branches. Daarbij ontzorgt VBOT de bedrijven als het gaat om de begeleiding van de nieuwe werknemers, kan VBOT fungeren als een aanvulling op uw personeelsadministratie en kan VBOT een deel van het inwerkproces overnemen.

Geïnteresseerd? Wij zouden het leuk vinden om in gesprek te gaan!

Neem contact op