Beveiliger MBO 2 Online

Niveau MBO 2
Duur 6 - 12 maanden
Vakgebied Veiligheid
Opleidingstype Online
Prijs € 1325,00

Direct inschrijven

Vragen over deze opleiding?
079 30 30 500
contact@vbot.nl Beveiliger MBO2 Online

Via Webinars je opleiding tot beveiliger volgen! Vanuit je eigen omgeving online de les volgen!
Wil je als beveiliger aan het werk, dan heb je minimaal je diploma Beveiliger MBO 2 nodig. Deze opleiding bereidt je voor op het werken als beveiliger in verschillende vakgebieden. Hierbij kun je denken aan objectbeveiliger, winkelsurveillance, geld- en waardetransport of beveiliger bij evenementen. Een beveiliger draagt bij aan de veiligheid van een bedrijf, winkel, pand, enz. Daarbij is een beveiliger het visitekaartje van het bedrijf waar zijn diensten worden ingezet. Een belangrijke taak tijdens het uitvoeren van je functie is het contact met klanten, bezoekers of medewerkers van een opdrachtgever. 

Voordat je start aan de opleiding wordt er gekeken naar jouw leerprogramma. Iedere student is anders dus gaan we de opleiding ook voor jou op maat aanbieden!
De opleiding Beveiliger Mbo 2 bestaat uit 3 onderdelen;
 
1.     Vakinhoudelijke theorie: Wettelijke Kaders, Beveiliging van Objecten, Waarnemen
2.     Vakinhoudelijke praktijk: Stage, schrijven rapportage en Praktisch Handelen.
3.     MBO generiek deel: Nederlands, Rekenen, Loopbaan en Burgerschap, en 2 keuzedelen 
 
Nadat je bent ingeschreven voor de opleiding ontvang je een overzicht van de Webinars waaraan je deel kunt nemen, inlogcodes voor onlinelesmateriaal en krijg je het overig lesmateriaal thuisgestuurd. Je kunt dus al gelijk aan de slag!
 
Van de vakinhoudelijke theorie onderdelen ontvang je lesboeken, inlogcodes voor het online platform en volg je Webinars.
De vakken worden in blokken door middel van Webinars gegeven. Per blok worden er 6 Webinars georganiseerd waaraan je deel kunt nemen. Bij inschrijving ontvang je een overzicht wanneer welke Webinars plaatsvinden en welke onderwerpen er worden behandeld. 
 
 
Het vakinhoudelijke praktijkdeel bestaat uit een stage van tenminste 240 uur. Tijdens de stage, die je gaat lopen bij een S-BB erkend leerbedrijf, maak je diverse opdrachten. Deze worden afgetekend door je praktijkopleider.
 
Wil je deelnemen aan de praktijktrainingen bij VBOT om je voor te bereiden op het praktijkexamen? Schrijf je dan in voor de extra module Praktijktraining!
 
Via een online platform wordt gewerkt aan het generieke deel van je opleiding: Nederlands, Rekenen, keuzedelen en Loopbaan en burgerschap waarbij je feedback krijgt van een docent. Ook voor deze onderdelen zijn er Webinars waaraan je deel kunt nemen. Aan het begin van de opleiding krijg je naar aanleiding van jouw situatie een lesplan gemaakt zodat je van te voren weet welke Webinars voor jou van belang zijn.
 
Om uiteindelijk je MBO-diploma Beveiliger te kunnen ontvangen, moet je verschillende examens afleggen.
 
MBO generiek:
Staatsexamen Nederlands (lezen en luisteren) en Rekenen 
Instituutsexamen Nederlands spreken, gesprekken en schrijven.
 
SVPB-examen theorie: 
Wettelijke kaders, Beveiliging van Objecten en Waarnemen 
SVPB-examen praktijk:  
Rapportage en Praktisch Handelen
 
 
Wij  bieden onze studenten extra modules aan die als aanvulling op de studie kunnen worden gezien (voor prijzen zie kostenspecificatie)
 
Abonnement van 4 maanden voor www.proeftoetsonline.nl. Bij  proeftoetsonline vind je heel veel verschillende toetsen en proefexamens. Je kunt hier je kennis toetsen per onderwerp of door middel van het maken van één van de vele proefexamens.
EHBO/AED basis. Een cursus die deels online wordt gegeven en deels in de praktijk. De cursus wordt afgesloten met een examen. Je ontvangt na positief afronden van het examen een erkend certificaat.
Praktijktraining Rapporteren en Praktisch handelen. Aan het einde van je stage kun je gebruik maken van deze training. De training is erop gericht om jou voor te bereiden op het praktijkexamen.

Een Webinar duurt 3 uur. Je kunt je aanmelden voor de dag of de avondvariant. De dag-Webinar is van 09:00 uur tot 12:00 uur en de avond-Webinar is van 18:30 uur tot 21:30 uur.
De vakinhoudelijke theorievakken Wettelijke Kaders en Beveiliging van Objecten worden gegeven in blokken van 6 Webinars per onderdeel. Het onderdeel Waarnemen wordt in 1 Webinar gegeven.

Inschrijfgeld € 100,00
Opleidingskosten € 1225,00
 
Bij de prijs inbegrepen:
Lesboeken en overig lesmateriaal
Digitale leeromgeving
Webinars Vakinhoudelijk en generieke delen
Keuzemodules Mbo
Online begeleiding
 
Exclusief: 
Examens Nederlands en rekenen € 250,00
Examens SVPB: zie prijzen website www.svpb.nl
 
Betaling in termijnen is mogelijk:
Betaling in 1 x € 1225,00
Betaling in 3 x € 412,50
Betaling in 6 x € 210,00
Betaling in 9 x € 142,50
 
Extra Modules (niet verplicht): 
- Abonnement 4 maanden proeftoetsonline € 120,00 €  50,00
- EHBO/AED basis  € 159,00 € 110,00
- Praktijktraining 2 dagdelen € 185,00 € 125,00
 
Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.