VCA Basis Klassikaal 1 dag

Niveau
Duur 1 dag
Vakgebied Veiligheid
Opleidingstype Klassikaal
Prijs € 159,00

Direct inschrijven

Vragen over deze opleiding?
079 30 30 500
contact@vbot.nl VCA Basis Klassikaal

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Werk jij op risicovolle locaties? Dan is het basis VCA Certificaat vaak verplicht. In deze VCA cursus leer je onder andere hoe je moet omgaan met risicovolle situaties, hoe je veilig(er) kunt werken en ongevallen kunt voorkomen, relevante wetgeving enz.

Tijdens de klassikale bijeenkomst worden de verschillende onderwerpen behandeld en zullen er diverse oefenvragen gemaakt en behandeld worden. 
Het lesmateriaal wordt voor de cursus naar je opgestuurd. Zo kun je, als je dat wilt, jezelf alvast wat inlezen voordat je naar de cursus gaat. 

In de cursus komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:
Veilig werken, overleg en inspectie
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Arbeidsmiddelen
Gevaarlijke stoffen
Elektriciteit en straling
Brand en explosie
Regelgeving en veiligheidsregels
Oefenvragen

De docent zal tijdens de training alle onderwerpen behandelen. Wil je zeker zijn dat je de stof goed beheerst? Dan is het advies om thuis alvast de lesstof in te kijken of door te nemen.
Aansluitend op de cursus zal het examen plaatsvinden. Je hoort na afloop van het examen direct of je geslaagd bent!

Liever de opleiding in eigen tempo door middel van een thuisstudie volgen? Ook dát kan bij VBOT!

Voor aanvang van de cursus ontvang je het lesmateriaal. Je kunt hiermee alvast aan de slag. Is het niet de eerste keer dat je een VCA examen gaat doen? Dan ook is het raadzaam om het lesmateriaal vast door te nemen. In de afgelopen jaren zijn de exameneisen van VCA aangescherpt en gewijzigd.

De lessen starten om 08:45 uur en duren tot 16:00 uur. Aansluitend op de lesdag zal er een examen worden afgenomen. Voor het maken van je examen heb je 60 minuten de tijd.

Basis VCA € 159,50
Examenkosten €  69,50
Onze prijzen zijn exclusief BTW
 
Wilt u meer dan 8 personen aanmelden of liever een in-company cursus organiseren? Vraag naar de mogelijkheden via contact@vbot.nl.