VCA Basis Thuisstudie

Niveau
Duur
Vakgebied Veiligheid
Opleidingstype Thuisstudie
Prijs € 82,00

Direct inschrijven

Vragen over deze opleiding?
079 30 30 500
contact@vbot.nl VCA Basis Thuisstudie

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Werk jij op risicovolle locaties? Dan is het basis VCA Certificaat vaak verplicht. In deze VCA cursus leer je onder andere hoe je moet omgaan met risicovolle situaties, hoe je veilig(er) kunt werken en ongevallen kunt voorkomen, relevante wetgeving enz.

Wil jij het certificaat graag halen maar heb je geen zin om 1 of 2 dagen in de schoolbanken te zitten? Wil je het graag in eigen tempo doen en op de tijden die het jou het beste uitkomt? Via onze e-learning kun je snel aan de slag met het lesmateriaal, kun je diverse proeftoetsen en proefexamens maken en jezelf klaarstomen voor het examen. Er zijn 20 locaties in Nederland waar je examen kunt doen.

In de cursus komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:
Veilig werken, overleg en inspectie
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Arbeidsmiddelen
Gevaarlijke stoffen
Elektriciteit en straling
Brand en explosie
Regelgeving en veiligheidsregels
Enz.

Je bepaalt zelf je tempo en aan de hand van de vele (oefen)examenvragen ga je jezelf voorbereiden op het examen.
Liever de opleiding klassikaal volgen? Ook dát kan bij VBOT!

Ben je ingeschreven? Dan ontvang je van ons de gegevens om in te loggen in het e-learning programma voor Basis VCA. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je met de lesstof aan de gang wilt. Wanneer je er klaar voor bent, kun je op voor het examen. 

Er zijn 20 locaties in het land waar regelmatig examens plaatsvinden. In ons opleidingscentrum in Zoetermeer nemen we met regelmaat examens af, maar ook in andere delen van het land worden regelmatig examens afgenomen. Voor meer informatie van locaties klik hier: https://www.nikta.nl/inschrijven

Basis VCA thuisstudie € 82,50
Examenkosten € 69,50
 
Onze prijzen zijn exclusief BTW