Freelance Docent worden bij VBOT?

VBOT is een jong opleidingsbedrijf waarbij we continu op zoek zijn naar vakbekwame docenten die een passie hebben voor het overdragen van kennis en specialiteit. Het betreft opleidingen en trainingen op MBO niveau in veel uiteenlopende vakgebieden.

De onderwijsmarkt wordt steeds flexibeler, en dat zal alleen maar toenemen. Om deze flexibilisering te faciliteren is het VBOT op zoek naar actieve, betrokken en ervaren onderwijskundige ondernemers. Wij kunnen in overleg met u als docent een opleiding of training vormgeven waarbij u als docent gebruikt maakt van alle faciliteiten en studenten-netwerk van VBOT. Bent u werkzaam als freelance professional, geïnteresseerd in werken in het onderwijs en bent u op zoek naar tijdelijke opdrachten? Schrijf u dan nu bij ons in.

In eerste instantie ontvangen wij graag een korte motivatie en uw cv waaruit zowel uw praktijkkennis als ervaring als docent blijkt. Bij een positieve beoordeling wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst waarin wij u vragen om een interactieve presentatie van vijf minuten te verzorgen. Op deze wijze krijgen wij een goede indruk van uw competenties als docent. Naar aanleiding hiervan beslissen wij of wij de samenwerking met u aan willen gaan.

Neem contact op