WIE ZIJN WIJ?

VBOT is opgericht door mensen met passie voor onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. De vraag waarom sommige mensen niet aan het werk komen en sommige vacatures maar niet ingevuld worden, speelde een grote rol bij het ontstaan van ons concept. Om antwoord te krijgen op onze vragen, zijn wij in gesprek gegaan met verschillende bedrijven, branches en werkzoekenden. We hebben gekeken naar het aanbod van bestaande opleidingen, de niet ingevulde vacatures en het aanbod van werkzoekenden. Steeds weer kwamen we tot de conclusie dat bestaande opleidingen niet aansluiten bij de eisen die door werkgevers gesteld worden, dat vacatures in een aantal branches niet aantrekkelijk genoeg zijn en dat functies en/of functieomschrijvingen niet altijd duidelijk zijn voor werkzoekende.

VBOT pakt deze vraagstukken aan en zet ze om in oplossingen!

Opleidingen

In ons opleidingscentrum bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan voor volwassenen, waarin specifieke wensen vanuit het bedrijfsleven veel aandacht krijgen. Dit doen wij door het aanbieden van branche-specifieke modules bij onze trainingen en opleidingen, waardoor gediplomeerden die een opleiding of training bij VBOT hebben gevolgd een meerwaarde hebben op de arbeidsmarkt.

De docenten waar wij mee samenwerken komen allemaal uit het vakgebied waar ze les in geven. Zij hebben een gedegen praktijkkennis en weten de theorie aan de praktijk te verbinden.

Wat biedt VBOT?

VBOT biedt gedegen opleidingen en trainingen op maat voor iedereen boven de 18 jaar. Wil je hogerop in je huidige werkomgeving en heb je een opleiding nodig? Dan kan dit via VBOT. Ben je op dit moment werkloos en wil je (om)geschoold worden? Dan kan dat via VBOT. Heb je altijd al een bepaalde opleiding willen volgen, en wil je dat nu versneld doen? Dat kan bij VBOT.

Waarom is VBOT anders dan andere opleidingscentra?

Wij geloven in ons concept, namelijk: samenwerken en maatwerk leveren. VBOT werkt nauw samen met werkgevers, uitkeringsinstanties en opleiders. De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie open en transparant is. Wij kunnen korte-termijn denken waar nodig, maar denken met samenwerkingspartners en studenten graag mee om lange-termijn plannen te verwezenlijken. De docenten die lesgeven op onze opleidingen komen uit het vak. Dat betekent kort gezegd dat een branche zijn eigen mensen kan opleiden! Kwaliteit wordt gegarandeerd en gecontroleerd vanuit VBOT, vakinhoudelijk worden de kneepjes van het vak geleerd door de leermeesters die zijn aangesteld om hun ervaring over te dragen aan de studenten.

Samen werken we aan jouw succes!

GET IN TOUCH

Blijf op de hoogte!