Thuisstudie PLUS

Wat is Thuisstudie PLUS?

Met de Thuisstudie PLUS bij VBOT kan je thuis in je eigen tempo studeren, maar ook begeleiding krijgen van een docent en interactie hebben met medestudenten.

Je hebt de vrijheid om je eigen studietempo te bepalen en kunt deelnemen aan verschillende themabijeenkomsten via Microsoft Teams. Deze bijeenkomsten hebben diverse onderwerpen, en jij kunt je aanmelden voor de onderwerpen die jou interesseren.

Tijdens de bijeenkomsten zal de docent verschillende onderwerpen behandelen. Er wordt uitleg gegeven en je kunt vragen stellen over de behandelde onderwerpen.

De themabijeenkomsten hebben een duur van 2 uur en worden online georganiseerd, zodat je ze gemakkelijk kunt bijwonen tussen je dagelijkse bezigheden door.

Uiteraard ontvang je ook studiebegeleiding vanuit VBOT per e-mail of telefoon.

Momenteel bieden we de volgende opleidingen aan met Thuisstudie PLUS:

Wat is het verschil tussen Thuisstudie en Thuisstudie PLUS?

  • Zelfstudie thuis met lesmateriaal
  • Toegang tot digitaal onderwijs platform
  • Indien nodig aanvullende studiebegeleiding op maat

Wil je toch gebruik maken van de themabijeenkomsten? Dat kan, tegen betaling. Prijs per themabijeenkomst : € 29,50

  • Zelfstudie met lesmateriaal
  • Toegang tot digitaal onderwijs platform
  • Onbeperkt toegang tot de interactieve themabijeenkomsten per onderwerp, online te volgen, met de mogelijkheid voor vragen en discussie
  • Indien nodig aanvullende studiebegeleiding op maat

Hoe kan ik me aanmelden voor de themabijeenkomsten?

Zodra je een opleiding start bij VBOT ontvang je aan het begin van elke maand een nieuwsbrief met een overzicht van de aankomende themabijeenkomsten. Via deze nieuwsbrief krijg je toegang tot het platform waar je alle geplande themabijeenkomsten kunt bekijken en jezelf kunt aanmelden.

Wat kosten de themabijeenkomsten?

Indien je een Thuisstudie PLUS volgt, zijn de kosten voor de themabijeenkomsten opgenomen in het totale opleidingsbedrag.

Als je een Thuisstudie volgt of kiest voor een Online/Klassikale opleiding, zijn de kosten voor de themabijeenkomsten NIET inbegrepen in het totale opleidingsbedrag. De kosten voor de themabijeenkomsten bedragen € 29,50 per bijeenkomst.

Mocht je twijfelen over welke studievorm je hebt gekozen, dan kun je dit eenvoudig terugvinden in je onderwijsovereenkomst in het studentenportaal.

Wanneer starten de themabijeenkomsten?

De themabijeenkomsten worden regelmatig ingepland. Elke maand start er weer een nieuwe ronde aan themabijeenkomsten. Heb je een themabijeenkomst gemist of wil je de bijeenkomst graag nogmaals bijwonen? Geen probleem!