MEDEWERKER STUDENTENADMINISTRATIE

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan? Wil je werken in een gezellig team en ervaring opdoen in de administratieve sector? Dan hebben wij dé perfecte positie voor jou!

VBOT is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze studentenadministratie. In deze parttime functie zul je verantwoordelijk zijn voor verschillende taken, waaronder het beantwoorden van de telefoon en email, beheren en bijwerken van studentendossiers, het verwerken van inschrijvingen en het verstrekken van informatie aan studenten en docenten.

Functie-eisen:

Een goede beheersing van de Nederlandse taal en nauwkeurigheid in je werk. Je moet in staat zijn om administratieve processen soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat gegevens correct worden verwerkt. Ervaring in administratief werk is een pluspunt, maar als je gemotiveerd bent om te leren, staan we open voor kandidaten met de juiste mindset.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Je zult deel uitmaken van een team dat elkaar ondersteunt en waarin een goede werksfeer centraal staat. Je werkt in ieder geval op de vrijdag, de overige dagen zijn in overleg.

Wij bieden een salaris (afhankelijk van ervaring) op fulltime basis tussen de € 1950,= en € 2500,= bruto per maand, 8,75% vakantiegeld, 13e maand en reiskostenvergoeding.

Dus, als je op zoek bent naar een parttime baan waarin je je administratieve vaardigheden kunt benutten, in een team kunt werken en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ondersteunen van studenten, dan is deze functie perfect voor jou!

Wacht niet langer en stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar ons op. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te verwelkomen in ons geweldige team!

Wie en wat is VBOT? VBOT (versnelde beroepsopleidingen en trainingen) is een erkend opleidingsinstituut voor volwassenen. Ons aanbod van verschillende erkende (mbo) opleidingen wordt de komende tijd verder uitgebreid. Hoe leuk zou het zijn als jij deze groei samen met ons gaat ervaren!